Το Fashion Room Service X-mas edition επέστρεψε !!!

FASHION ROOM SERVICE


Tο fashion event που περιμέναμε επέστρεψε! Το Fashion Room Service «ντύθηκε» στα γιορτινά του και στις 20 Δεκεμβρίου έκανε πρεμιέρα! Για άλλη μία φορά συστήνει νέους σχεδιαστές στο αθηναϊκό κοινό που λατρεύει την μόδα, τα trends και θέλει να ξεχωρίζει! Το μεγαλοπρεπές HILTON Athens φιλοξένησε περισσότερους από 30 σχεδιαστές οι οποίοι άνοιξαν τις πόρτες τους στο fashion crowd της πόλης.

Το βασικό concept του event παρέμεινε σταθερό και είναι ένα: Κάθε σχεδιαστής ή brand, αναλαμβάνει να διαμορφώσει ένα δωμάτιο, και μέσα από αυτό να αναδείξει την δουλειά του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν με αγαπημένους influencers, να δοκιμάσουν τις συλλογές και τα προϊόντα των νέων αγαπημένων τους brands.

Η CROSS CREW και η Βασιλική Μπενετάτου
ήταν εκεί για πρώτη φορά με ρούχα και δημιουργίες από την κλασσική σειρά της crosscrew αλλά και με κομμάτια τη νέας collection SS19.

Παρουσίασε το νέο on line shop WWW.CROSSCREW.GR και γιόρτασε τα Χριστούγεννα με εκπτωτικές προσφορές σε αγορές insitu . Το νέο “THE REUSED PROJECT” απογείωσε κάθε αγορά με μία εκπληκτική χειροποίητη συσκευασία δώρου !!! Στις 21:00 ακριβώς πραγματοποιήθηκε μία κλήρωση ανάμεσα σε 25 αριθμούς που είχαν τα 25 χρυσά μπαλόνια της CROSS CREW. Δέκα συλλεκτικά αριθμημένα βραχιόλια Circlet Objects by ελεύθερΟμηδέν και τρία εκπτωτικά κουπόνια 50% για αγορές από το onlineshop ήταν τα δώρα που κληρώθηκαν σε 13 τυχερούς.

Η παρουσίαση της CROSS CREW έγινε στο δωμάτιο 321. <θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό OZON για την άψογη διοργάνωση όπως και τους χορηγούς του event Starbucks Chilled Classics και Beefeater Pink.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που με επισκεφθήκατε και μοιραστήκατε μαζί μου εντυπώσεις και συναισθήματα!!!!

Fashion Room Service X mas Edition 2018 , Hilton, Room 321 / CROSSCREW

 

Αφήστε μια απάντηση