Η άθληση, η ζωγραφική και η μόδα έχουν κάτι κοινό / γράφει η Μάνια Καπαράκου στο WOMENSNEWS.GR

Η άθληση, η ζωγραφική και η μόδα έχουν κάτι κοινό και όταν το μάθεις θα εντυπωσιαστείς!!!

Γράφει η Μάνια Καπαράκου στο WOMENSNEWS.GR για την CROSS CREW και την ευχαριστούμε για αυτό !!!

Μάνια : << Ως γυναίκα λατρεύω τη μόδα, τη γυμναστική και τις Τέχνες. Θέλω σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μου να βγάζω τη θηλυκότητά μου και να περιβάλλομαι από όμορφα πράγματα.

Το crossfit και οι πολεμικές τέχνες μπορεί να μην είναι άκρως θηλυκά, αλλά πάντα είχαν κάτι που με γοήτευε.

Μπορεί να μην είμαι φωτογράφος ή ζωγράφος, αλλά ανοίγει η ψυχή μου όταν βλέπω κάτι όμορφο ν’ αποτυπώνεται σ’ έναν καμβά και  θαυμάζω όσους έχουν αυτό το ταλέντο.

Καθώς το ένα lockdown διαδεχόταν το άλλο, η ψυχολογία μου για άθληση στον δρόμο ή σε κάποιο πάρκο της γειτονιάς φάνταζε πολύ μακρινό. Ήθελα να μένω στο σπίτι και να γυμνάζομαι με όσα είχα.

 

ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που ανακάλυψα την CROSS CREW, την εταιρία της Βασιλικής Μπενετάτου, η οποία ειδικεύεται στην ένδυση γυμναστηρίου και τα ρούχα της πλέον φοράνε διακεκριμένοι αθλητές.

Μόλις μπήκα στο site της (www.crosscrew.gr) δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Αρχικά ήθελα κάτι μοδάτο και στιλάτο προκειμένου να κάνω μια αγορά για το πολυπόθητο shopping therapy που δεν πρόλαβα να κάνω πριν κλείσουν τα μαγαζιά και η αλήθεια είναι πως τα ήθελα ΟΛΑ.

Μόλις φόρεσα το εντυπωσιακό, μοδάτο και πάνω απ’ όλα με καλλιτεχνική άποψη κολάν μου, αμέσως ένιωσα την ανάγκη να βγω έξω και να αρχίσω να τρέχω. Ήθελα να πάω παντού και να με δουν όλοι με το νέο μου απόκτημα που δεν θα μείνει στο συρτάρι.

Η Βασιλική είναι μια αυτοδημιούργητη γυναίκα που κατάφερε να συνδυάσει με μεγάλη μαεστρία όλες τις αγάπες της. Την γυμναστική καθώς είναι αθλήτρια, αλλά και τη ζωγραφική καθώς είναι απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης.

 

Έτσι, το 2014 ξεκίνησε ν’ αποτυπώνει σε lycra υφάσματα όλους τους πίνακες της, συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο τη μόδα με τη ζωγραφική. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει και κάποια catwalks.

Ο πίνακας παίρνει ζωή μέσα από την κίνηση του σώματος  με μία εξπρεσιονιστική διάθεση και χρώμα.

Το moto της CROSS CREW είναι: «ART IN SPORTS LIFE»

Οι συλλογές της CROSS CREW αποτελούνται από :

 

  • Κολάν μακριά, σορτσάκια προπόνησης, μπουστάκια, μπλούζες με μανίκι και αθλητικά αμάνικα φανελάκια. Χειροποίητα αξεσουάρ, τσάντες, καπέλα.
  • Custom σειρά που σχεδιάζω ειδικά για αθλητές και ομάδες.
  • Executive Pieces ,που είναι μοναδικά κομμάτια με αφορμή τη συμμετοχή μου σε Fashion Shows.
  • Παράλληλα υπάρχει και μία σειρά από χειροποίητες τσάντες  “The Reused Project” με ανακυκλώσιμα υλικά από ταπετσαρίες και χαρτί.

Η Βασιλική Μπενετάτου μας εξηγεί  : <<Η ποιότητα των ρούχων που σχεδιάζω με ενδιαφέρει όσο και το εικαστικό κομμάτι. Το πανί  που χρησιμοποιώ έχει πιστοποιήσεις Lycra Xtra Life και πλέον το εισάγω  μόνη μου από την Ιταλία. Έχει προδιαγραφές για SPORTS, SWIMWEAR, COMPETITION και FASHION με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως : Excellent coverage, UV protection, Ultra chlorine resistant, Ultra Flat, Shape retention, Perfect Fit, Two way stretch και Muscle control. Τα ρούχα μου έχουν δοκιμαστεί από αθλητές σε προπόνηση αλλά και σε επίπεδο πρωταθλητισμού»

*Στην CROSS CREW θα σε κερδίσει η αισθητική, η διαχρονικότητα  και η ποιότητα.